fbpx
Back to Top

FULLY RESPONSIVE WE'RE REALLY GOOD AT .. CREATIVITY

Architecto ducimus error esse excepturi, fugiat inventore labore nemo

"Natuurlijk gezond voor paard en hond"

Veterinaire natuurgeneeskunde, bewegingstherapie, educatie

 

OVER PRAKTIJK PAARD & HOND

Een praktijk van Karin Groot Jebbink

 

Over mij

Ik ben Karin Groot Jebbink en sinds ruim tien jaar werkzaam als natuurgeneeskundig therapeut en bewegingstherapeut voor paarden en honden.

Ik begeleid dieren naar een natuurlijk en gezond bestaan. Dit doe ik aan de hand van intensieve, complementaire en holistische begeleiding. Verder begeleid ik paarden om ze soepeler en beweeglijker te maken, zodat ze blessurevrij blijven.

Mijn doel is om naast het dier ook de eigenaar te begeleiden in het verbeteren van het welzijn en de gezondheid van hun dier. Dit doe ik door adviezen en tips te geven tijdens het behandeltraject. Daarnaast geef ik informatieavonden, webinars en cursussen.

De aanleiding dat ik mij in natuurgeneeskunde ben gaan verdiepen zijn mijn eigen dieren geweest. Destijds hadden zij telkens terugkerende klachten, waarvan de werkelijke oorzaak niet boven water kwam. Dit frustreerde mij dermate dat ik me ben gaan oriënteren op andere geneesmethoden, aangezien ik ervan overtuigd was dat een bredere kijk heel verhelderend kan zijn. Inmiddels is mijn kijk door de ervaring die ik heb opgedaan verder verbreed en is mijn enthousiasme minstens zo groot als bij aanvang van mijn opleiding!

Meer over mij

MIJN “GEREEDSCHAP”

Handen

Mijn handen gebruik ik voor het opsporen van lichamelijke blokkades en het losmaken van spieren

Middelen

Kruiden en homeopathische middelen zet ik in om de natuurlijke balans te herstellen


Kennis

Mijn kennis en ervaring zijn belangrijk om de oorzaak van de klachten te vinden


Jou

Jou heb ik nodig om mijn kennis op over te brengen zodat jij verder kan gaan op de ingeslagen weg


Samenwerking

Samen kun je meer!

Ook al betekent ZZP “zelfstandige zonder personeel”, helemaal alleen werken, werkt ook niet. Bij het begeleiden van jouw dier vind ik overleg met de mensen die jouw paard of hond al langer begeleiden zeer belangrijk. Denk hierbij aan instructeur, hoefsmid, trimmer, dierenarts, osteopaat etc.


Vanaf je eigen eiland werken is niet in het belang van het dier en de eigenaar. Samen kun je meer bereiken. Daarom overleg ik graag met de professionals die jij voor je dier hebt en heb ik zelf een netwerk van mensen om mij heen waarmee ik kan overleggen.


Ik werk geregeld samen met:

Marieke van de Veen

Exousia

kunstzinnige therapie, coaching & paarden, veterinaire homeopathie

Rosemarie Jansen

Zadeladvies Oost-Nederland

Master Saddle Fitting Consultant voor Oost-Nederland

Joke Nibbelink

Joke Nibbelink

ELPO gecertificeerd Natural Balance hoefsmid