fbpx
Back to Top

FULLY RESPONSIVE WE'RE REALLY GOOD AT .. CREATIVITY

Architecto ducimus error esse excepturi, fugiat inventore labore nemo

"Natuurlijk gezond voor paard en hond"

Veterinaire natuurgeneeskunde, bewegingstherapie, educatie

REACTIES

Wat zeggen de eigenaren over praktijk paard & hond?

“Ik moest voor Karin een vragenlijst invullen over het paard, ook heb ik foto’s moeten nemen van de zijkanten van Up. Toen kwam Karin langs, ik moet zeggen, ik was best zenuwachtig wat er ging gebeuren. Ze heeft Uppie helemaal nagevoeld en gemasseerd om erachter te komen wat er was. Up reageerde hier super op. We hebben na die tijd nog medicatie mee gekregen voor het huidprobleem dat ze ook had. Ook hebben we oefeningen gekregen, deze moeten elke dag gedaan worden. Ik ben echt heel erg blij dat ik Karin ben tegen gekomen op wedstrijd, het heeft Up zo goed geholpen. Ze heeft nu geen bulten meer gehad en ze is zo vrolijk als maar kan. Ze ziet er super uit en ze is weer lekker in training. Ze is niet meer stijf en heeft de manenkam niet meer dik en hard. Wat ik laatst ook tegen Karin zei: je bent mijn reddende engel in nood geweest.”


Anouk Heveling, eigenaresse van het paard Up
“Ik ben erg blij met de behandeling en hoe je de tijd ook nam voor Saigon tijdens je behandeling. Het is ook fijn dat je bij jou terecht kan met je vragen NA de behandeling. Mijn paardje heeft er echt weer zijn in en is weer vrolijk en relaxed.”


Francis Baartman, eigenaresse van het paard Saigon
“Ik heb een handjevol therapeuten bij mijn paard gehad, jij was de enige waardoor ik verbetering bij mijn paard merkte en ik vond het heel fijn dat je ook goed uitlegde wat je vond bij mijn paard en wat en hoe je dat behandelde.”


Mara Gerritsen, eigenaresse van het paard ….
“Onze hond Boris had terugkerend last van zijn linker voorpoot. Na regelmatig pijnstillers te hebben gekregen van de reguliere dierenarts, bleef het probleem terugkomen en dit voelde niet goed. Via via zijn we bij Karin terecht gekomen. Zij heeft met haar kennis en rustige manier van werken onze enthousiaste jonge hond super behandeld. Door een juiste diagnose te stellen en een passende behandeling te geven is hij super opgeknapt. Wat ik erg opvallend vind en niet vaak tegenkom, is dat Karin ook heel bewust bezig is met het mentale gedeelte van de klacht en het herstel. Door dit te ondersteunen met de juiste middelen is het resultaat twee keer zo goed. Tot op heden gaat het heel goed met Boris en heeft hij geen last meer van zijn klachten.”


Marlou vd Velde, eigenaresse van de hond Boris
Enthousiast geworden na het lezen van deze reacties? Misschien kan ik ook wat voor jouw hond of paard betekenen. Vul hier je gegevens in, dan neem ik binnen twee werkdagen contact met je op.