De toegang voor de gratis proef module is onderweg naar je

Ik vind het heel fijn dat je aan de slag gaat met de gezondheid van jouw paardenklanten. De kennis die je in de gratis module leert is enorm waardevol voor jouw dagelijkse praktijk en kan je helpen om paarden die je in je praktijk tegen komt gezond te houden. Hiermee verbeter je niet alleen je huidige diensten, maar kan je ook voor een extra inkomen zorgen.

De toegang voor de Academie vind je nu in je mailbox!

Wil je nog meer? Lees dan snel verder….

Paard Natuurlijk Gezond Consultant

De opleiding tot “Paard Natuurlijk Gezond Consultant” bij  Academie Paard & Hond

Dit is een unieke 1-op-1 opleiding waarin jij leert de gezondheid van paarden aan de hand van een complementaire natuurgeneeskundige visie te ondersteunen waardoor jij met zelfvertrouwen je klanten deskundig advies kunt geven, de gezondheid van hun paard(en) kunt verbeteren en een nieuw verdienmodel kunt creëren.

Laten we samen sparren

In een persoonlijke intake gesprek, kan ik je de ins en outs van de opleiding goed uitleggen en kunnen wij jouw persoonlijk leerpad vast leggen. Iedereen krijgt namelijk een eigen opleiding die past bij je persoonlijke en professionele situatie.

Al deze voordelen zitten in de opleiding

  • Je krijgt toegang tot de uitgebreide online academie met alle kennis
  • We hebben regelmatig persoonlijke sparringsessies
  • Je kan mij altijd contacteren
  • Je wordt toegevoegd aan een besloten facebookgroep met andere deelnemers
  • Je hebt toegang tot verschillende fysieke trainingsdagen en dagdelen
  • Je krijgt er ook nog verschillende extra bonussen bij zoals bijvoorbeeld een gezondheidsdagboek die jij zelf aan je klanten kan geven of een hele cursus over het goed opzetten van je eigen praktijk
  • En nog veel meer

Kortom een waardevolle investering in jezelf en jouw praktijk!