Help jij honden (en hun baasjes) om op een natuurlijke manier gezond te worden en te blijven?

Als Natuurgeneeskundig Hondentherapeut leer jij alles wat je nodig hebt om jouw aanbod als professional hiermee uit te breiden. Krijg nu een unieke inzicht in de opleiding en begin met module 1 helemaal gratis.

Waarom Natuurgeneeskundig Hondentherapeut worden?

Meer en meer mensen zijn bezig om gezonder te leven door aandacht te besteden aan goede voeding, voldoende beweging, minder stress en natuurlijke supplementen en therapieën. Onder het motto “Voorkomen is beter dan genezen”.

Ook hondeneigenaren letten meer op gezondheid

Zij willen graag ook gezondheidsproblemen voorkomen en hun hond de best passende voeding en supplementen geven, zodat ze zo gezond mogelijk oud worden. Alleen waar kunnen ze hierover goed advies krijgen dat past bij hun hond?

Bij jou, als Natuurgeneeskundig Hondentherapeut

Nadat je deze uniek persoonlijke opleiding hebt afgerond heb je de juiste kennis die nodig is om honden met gezondheidsproblemen te begeleiden en te behandelen. Je kan hun eigenaren scholen, waardoor hun hond minder vatbaar wordt voor allerlei aandoeningen. Daarnaast onderscheid je jezelf van je collega’s en heb je een extra dienst voor jouw klanten.

De gratis proef module is de eerste stap!

Met de eerste module heb je direct al meer kennis. Je kan uitproberen of je deze kennis bij jou professie en jouw diensten vindt passen. In de opleiding tot “Natuurgeneeskundig Hondentherapeut” leer ik je alles wat je moet weten over het natuurlijk gezond houden en krijgen van honden. Voor veel professionals is dit de volgende stap in hun loopbaan en een uitgelezen kans om hun aanbod te verbreden. In de gratis proef module leer je direct:

de rol die organen spelen in het ontstaan van ziekten bij honden
welke complementaire therapieën er zijn
waarom het afnemen van een anamnese zo belangrijk is en hoe je daarmee de oorzaak van een probleem kunt achterhalen

Krijg direct toegang tot de Paard en Hond Academie

Voor de proef module krijg je direct toegang tot de online academie van Paard en Hond. Deze omgeving gebruiken wij om onze opleiding tot “Natuurgeneeskundig Hondentherapeut” te faciliteren en te ondersteunen. In de omgeving vind je video’s, teksten, audio fragmenten, werkboeken, checklists en veel meer. Alles wat je nodig hebt om professioneel aan de slag te gaan met de gezondheid van honden.

Proef module Natuurlijk Hond