fbpx
Back to Top

Hond Natuurlijk Gezond Trainingsprogramma

Uniek 1-op-1 trainingsprogramma waarin jij leert de gezondheid van honden aan de hand van een complementaire natuurgeneeskundige visie te ondersteunen waardoor jij met zelfvertrouwen je klanten deskundig advies kunt geven, de gezondheid van hun hond(en) kunt verbeteren en een nieuw verdienmodel kunt creëren.

Meer en meer mensen zijn bezig om gezonder te leven door aandacht te besteden aan goede voeding, voldoende beweging, minder stress en natuurlijke supplementen en therapieën.

Onder het motto “Voorkomen is beter dan genezen”

Ook bij hondeneigenaren zien we die verschuiving plaatsvinden. Zij willen ook graag gezondheidsproblemen voorkomen en hun hond de best passende voeding en supplementen geven, zodat ze zo gezond mogelijk oud worden. Alleen waar kunnen ze hierover goed advies krijgen dat past bij hun hond?

Bij jou als Hond Natuurlijk Gezond Consultant, nadat je het Hond Natuurlijk Gezond Trainingsprogramma hebt afgerond.

In dit trainingsprogramma geef ik je persoonlijk de kennis die nodig is om honden met gezondheidsproblemen te begeleiden en te behandelen en hun eigenaren te kunnen scholen, waardoor hun hond minder vatbaar wordt voor allerlei aandoeningen en jij je daarnaast ook nog eens kunt onderscheiden van je collega’s waardoor je meer klanten aan kunt trekken.

Meld je aan voor een vrijblijvend interessegesprek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben jij een (startende) professional die

=

werkt met honden als trimmer, gedragstherapeut, masseur, hondenuitlaatservice of fokker?

=

werkt met honden als trimmer, gedragstherapeut, masseur, hondenuitlaatservice of fokker?

=

naast zijn eigen vakgebied zich verder wil verdiepen in de gezondheid van honden en ook de honden zelf wil kunnen behandelen?

=

de waarde ziet in het combineren van reguliere diergeneeskunde en complementaire natuurgeneeskunde?

=

geïnteresseerd is in de natuurlijke aanpak bij veel voorkomende gezondheidsproblemen?

=

het adviseren van klanten over gezondheidsproblemen nu nog een stap te ver vindt, maar dit wel als meerwaarde voor je bedrijf ziet?

=

klanten niet voor elk probleem wil doorverwijzen?

=

de waarde ziet in preventie in plaats van pas actie ondernemen als er een probleem is?

=

zich wil onderscheiden van zijn concullega’s en zo meer klanten kan aantrekken?

Herken je je in de bovenstaande punten? Lees dan verder, want……

Als er een hond in je praktijk komt signaleer je problemen en door je interesse over gezondheid bij honden wil je je klant van advies voorzien.

Je wilt het liefst middelen in zetten die de gezondheid van de hond op alle vlakken ondersteunen.

Je ziet in je praktijk dat eigenaren vaak naar de middelen grijpen die snel de symptomen laten verdwijnen maar de oorzaak niet. Terwijl je weet dat er ook middelen zijn die naast dat ze de klacht verhelpen ook de algehele gezondheid ondersteunen, waardoor de klacht ook niet meer terug komt. Alleen in het adviseren van de juiste middelen heb je je weg nog niet zo goed gevonden, dat je dat ook durft te doen bij je klanten.

Werkende klant-en-klare behandelmethoden

Wat jij nodig hebt zijn werkende kant-en-klare behandelmethoden voor veel voorkomende gezondheidsklachten bij honden, zodat je je klanten van goed onderbouwd advies kunt voorzien en je expertise kunt uitbouwen. Deze behandelmethoden kun je direct al toepassen op de honden van je klanten. Doordat je tijdens het trainingsjaar al onder supervisie gaat behandelen.

Direct aan de slag met praktijkcasussen en supervisie.

Ik ben Karin Groot Jebbink en al ruim 13 jaar werkzaam als veterinair natuurgeneeskundige. Voordat ik met mijn praktijk begon ben ik afgestudeerd in de cel- en weefselleer waarbij ik ook geschoold ben om pathologieën in weefsel en cellen te herkennen. Dit heeft mijn interesse voor het ontstaan van ziekten aangewakkerd en ik ben mij gaan verdiepen in de oorzaak van ziekten.

Waarom ontstaan ze en welke factoren spelen er in mee? Waarom wordt de ene wel ziek en de andere niet?

Omdat ik regulier medisch opgeleid ben, ben ik eerst vanuit die hoek gaan kijken. Maar al gauw kwam ik er achter dat via de wetenschap ook niet alles te verklaren en te behandelen is. Vandaar dat ik me ben gaan verdiepen in de complementaire natuurgeneeskunde.

Ik kwam er achter dat je veel ziekten kunt voorkomen als je de juiste maatregelen neemt, maar ook dat je soms niet ontkomt aan het inzetten van reguliere middelen. Dat maakt mijn visie anders. Het is niet of/of, maar en/en.

Het beste van beide combineren, waardoor een unieke behandelmethode ontstaat.

Waarbij de focus ligt het lichaam weer zo optimaal mogelijk in balans te krijgen, zodat ziekten minder kans krijgen om zich te ontwikkelen.

Ik heb vele honden in mijn praktijk gehad met uiteenlopende klachten. Maar de meeste klachten hadden 1 ding gemeen: ze waren duurzamer verholpen als er gekozen was om met een brede holistische blik naar het probleem te kijken. Dus niet alleen naar de symptomen en daar een middel voor in te zetten, maar naar het dier en de klacht in zijn geheel in relatie met gedrag, omgeving, voeding en levensstijl. Door daar de juiste behandelmethoden bij toe te passen zorg je er voor dat je de oorzaak aanpakt en niet de symptomen.

In mijn praktijk kreeg ik de afgelopen jaren veel vragen van professionals die met honden werken over gezondheidsproblemen die ze in de praktijk bij hun hondenklanten tegen kwamen. Vaak ging het om klachten die zo’n professional, als deze de juiste kennis zou hebben, makkelijk door middel van de complementaire natuurgeneeskunde zelf zou kunnen behandelen.

Jij als professional in je eigen vakgebied hoeft hiervoor niet een volledige opleiding te volgen.

Als je het Hond Natuurlijk Gezond Trainingsprogramma afgerond hebt, kun jij zelf de behandeling starten bij kleine gezondheidsproblemen, zoals;

– wonden

– hotspots

– huidproblemen, zoals vettige vacht, schilfers en jeuk

– oorontstekingen

– oogontstekingen

– artrose

– spijsverteringsproblemen

– anaalklierproblemen

Dit kun je doordat je weet welke factoren meespelen in het ontstaan van ziekten en welke alternatieven er zijn, die je kunt inzetten en die ervoor zorgen dat ziekten niet ontstaan.

Ik heb al diverse protocollen die ik in mijn praktijk inzet en die makkelijk toe te passen zijn met de juiste achtergrondkennis.

Deze kennis en de protocollen heb ik samengevoegd in een intensief trainingsprogramma.

Uniek trainingsprogramma

Dit trainingsprogramma onderscheid zich van andere opleidingen en is uniek, doordat

=

je 1-op-1 colleges en trainingen krijgt, waardoor er alle aandacht voor jouw ontwikkeling is.
Zodat je het maximale uit dit programma kunt halen voor jezelf en je onderneming.

=

je bent niet alleen met de theorie bezig, maar je doet tegelijk ook praktijkervaring op. Het leren wordt daardoor een stuk makkelijker.

=

complementaire natuurgeneeskunde en reguliere visie combineert. Het is niet of/of, maar en/en.

=

je direct in te zetten behandelprotocollen hebt.

=

wetenschappelijke visie in lesmateriaal meegenomen.

Hond Natuurlijk Gezond Consulent

Spreekt het bovenstaande je aan? Wil jij ook meer voor je klanten kunnen betekenen?

Meld je dan onder aan deze pagina aan voor een vrijblijvende interessegesprek.

Je schrijf je dus nog niet in, maar geeft aan dat je interesse hebt in het programma en er meer over wilt weten.

=

Aan het eind van dit jaar weet je hoe ziekten ontstaan en welke factoren daarin een rol spelen.

=

Aan het eind van dit jaar weet je hoe ziekten ontstaan en welke factoren daarin een rol spelen.

=

Je weet hoe je de ziekmakende factoren kunt vermijden en gezonde alternatieven in kunt zetten.

=

Je hebt je expertise uitgebreid en daardoor kun je meer inkomen creëren.

=

Je kunt inschatten wanneer je zelf een hond kunt behandelen of wanneer en naar wie je door moet verwijzen bij bepaalde klachten

=

Je kunt je klanten een complete holistische service aanbieden

=

Je bent in staat om een goed behandelplan voor je klanten op te stellen

=

Meer specifieke resultaten lees je bij de modules.

Dit hele traject heeft zich meer dan dubbel en dwars bewezen én terugbetaald.

Ik leerde Karin kennen als een klant van mijn klant en sprak met haar over mijn teckel Amigo die heel veel onverklaarbare jeuk had. Ze legde vrij snel uit dat dit een samenwerking kan zijn van factoren en ik merkte aan alles wat zij terloops vertelde anders naar dieren kijkt dan het reguliere circuit. De dierenarts kwam namelijk telkens met heftige medicijnen aan, die kort Amigo’s jeuk wegnamen maar het euvel nooit oplosten.

 Mijn enige twijfel was of zij nu wel Amigo kon helpen (lichte scepsis haha), maar die verdween als sneeuw voor de zon toen ik met hem was afgereisd naar Vorden. Ze vertelde mij dingen over Amigo die alleen ik als zijn baasje kan weten en legde ook uit dat onze innige band niet altijd heel gezond is voor ons beiden. Karin bevestigde mijn gedachten over reguliere medicijnen en anti-vlooienmiddel. Toen ik daar eens mee morste, loste mijn nagellak op! Maar ja, hoe voorkom je dan vlooien? Karin had op alles antwoord. Het hele traject gaf me rust, inzicht en kennis. En ook heel praktisch. En het belangrijkste natuurlijk: Amigo’s jeuk ging na een behandeling van de druppels die Karin gaf (en de inzichten/lessen over energie, balans en voeding) helemaal weg en is nooit meer teruggekomen. Ondanks bijvoorbeeld onze verhuizing van Rotterdam naar Uden, wat normaal gesproken een trigger was voor de jeuk.

Karin leerde me op een andere manier te kijken naar Amigo. Ook leerde ze me (uiteraard ;-)) praktische zaken over voeding en balans in een dier. De grootste les is deze manier van kijken waardoor ik sneller weet dan voorheen wat nodig is voor mijn hond. De dierenarts wordt nog amper bezocht. Ook heb ik alle honden laten titteren. En blijkt dat ze alle 3 de komende 5 jaar geen vaccinaties meer nodig hebben. Dat scheelt dus een grote hoeveelheid aan onnodige ‘zooi’ in de honden, tijd én geld!

Dit hele traject heeft zich meer dan dubbel en dwars bewezen én terugbetaald. Amigo is volkomen jeukvrij, onze band is weer gezond en de andere twee honden profiteren van mijn kennis. Ik raad iedereen met een probleem met zijn/haar hond of paard naar Karin te gaan. Het reguliere circuit kent zo zijn positieve kanten, maar met het gezondheid-op-maat-traject leer je je dier écht goed kennen en krijg je alle tools in handen om hem/haar gezond te krijgen en te houden!

Hartelijke groeten van Amigo (8 jaar) en Mira Saia (45 jaar) uit Uden

Mira en Amigo hebben de voorloper van het Hond Natuurlijke Gezond trainingsjaar doorlopen.

Mira Saia

Virtueel Businessmanager

Hieronder vind je een overzicht van de diverse modules waar het Hond Natuurlijk Gezond Trainingsprogramma uit bestaat.

 

Naast deze theoretische modules bevat het programma ook praktijkdagen en ga je zelf al met praktijkcasussen aan de slag. Deze praktijkleermethode is voor iedere deelnemer uniek en wordt naar behoeft aangepast. In een persoonlijk gesprek wil ik dit onderdeel graag verder toelichten.

N

Module 1 Het ontstaan van ziekten en de rol van de organen in het ontstaan hiervan.

Je ontdekt welke factoren meespelen in het ontstaan van ziekten en hoe deze factoren organen kunnen beïnvloeden waardoor een hond ziek wordt.

Je leert onder andere:

 • Wat complementaire natuurgeneeskunde inhoud

 • Wat de natuurgeneeskundige kijk op het ontstaan van ziekten is

 • Dat ziekten niet zomaar uit de lucht komen vallen

 • Dat een hond, en wijzelf, continue blootgesteld worden aan factoren die ervoor zorgen dat de kans om ziek te worden steeds groter wordt.

 • Wat afvalstoffen, immuunsysteem en uitscheidingsorganen voor relatie hebben met elkaar

 • De vroege tekenen van het ontstaan van een disbalans herkennen, zodat je ziekte kunt voorkomen

 • Welke rol de organen spelen bij het ontstaan van ziekten

 • Het belang van een goede anamnese

Bonussen die je bij deze module krijgt:

 • Overzicht van ontstaan van ziekten

 • Checklist met symptomen en hun relatie tot de organen

 • Hand-out met relatie tussen emotie en organen

 • Anamnese template

 • Quiz om je kennis te testen

N

Module 2 De hond vrij van parasieten en virussen zonder zijn gezondheid te schaden.

Je ontdekt welke schadelijke effecten de traditionele middelen tegen parasieten en virussen kunnen hebben bij de hond en welke alternatieven er zijn die ook nog eens de gezondheid van de hond verbeteren.

Je leert onder andere:

 • Welke parasieten en virussen er zijn en hoe de hond hiermee in aanraking komt

 • Wat de 2 redenen zijn waarom je hond aantrekkelijk is voor parasieten

 • Wat de traditionele manier van aanpak tegen parasieten en virussen is en welke negatieve bijeffecten deze traditionele manieren hebben

 • Wat de complementaire natuurgeneeskundige aanpak is bij parasieten en virussen

 • Wanneer je kiest voor de traditionele aanpak en wanneer voor de natuurlijke

 • Welke stappen je kunt nemen om een hond onaantrekkelijk te maken voor parasieten

 • Hoe je een hond goed kan te beschermen tegen virussen

Bonussen die je bij deze module krijgt:

 • Checklist Hoe je herkent dat je hond vlooien heeft

 • Kant-en-klaar stappenplan om wormen te weren.

 • Checklist wat te doen al je hond wormen heeft

 • Kant-en-klaar stappenplan om effectief vlooien, teken en mijten te behandelen en te weren

 • Flowschema om over-vaccinatie tegen te gaan.

 • Template deel anamnese ecto- en endoparasieten en virussen

 • Quiz om je kennis te testen

N

Module 3 De invloed van voeding op de darmen en het belang van gezonde darmen voor een goede gezondheid.

Je ontdekt welke invloeden voeding heeft op de gezondheid van een hond en waar je op moet letten bij het uitkiezen van voeding voor de hond zodat je zijn gezondheid zo optimaal mogelijk ondersteund.

Je leert onder andere:

 • Hoe de spijsvertering is opgebouwd en wat de werking is

 • Wat de relatie is tussen de darmen, het immuunsysteem en de basis gezondheid

 • Welke soorten voedingen er zijn en welke voor en nadelen deze diverse soorten hebben

 • Welke problemen kunnen ontstaan als een hond niet passende voeding krijgt

 • Welke voedingsstoffen een hond nou echt nodig heeft en welke voedingsmiddelen je beter kunt vermijden

 • Hoe je kunt zien dat de informatie van fabrikanten op voeding juist of onjuist is.

Bonussen die je bij deze module krijgt:

 • Checklist waarmee je bepaald of de voeding past bij de hond

 • Lijst van voedingsmiddelen die je beter kunt vermijden

 • Overzicht van voedingsmiddelen die de gezondheid ondersteunen

 • Protocol bij spijsverteringsproblemen

 • Template deel anamnese Voeding

 • Quiz om je kennis te testen

N

Module 4 De invloed van stress en mentale balans op het ontstaan van gezondheidsproblemen.

Je ontdekt dat één van de belangrijke factoren die meespelen in het ontstaan van gezondheidsproblemen stress is en waarom het zo belangrijk is om het stress niveau van de hond laag te houden en hoe je daarvoor kunt zorgen.

Je leert onder andere:

 • Wat de 4 vormen van stress zijn die een gevaar zijn voor de gezondheid van de hond

 • Welke invloed stress heeft op de gezondheid

 • Hoe stress het immuunsysteem en diverse orgaansystemen volledig kan ontregelen

 • Welke factoren zorgen voor een gevoel van stress bij de hond

 • De tekenen van stress te herkennen

 • Welke manieren er zijn om de mentale balans van de hond te verlagen

 • Wat bach bloesem therapie is en hoe je dit inzet bij honden

 • Hoe je een goede analyse van de mentale balans kunt maken

Bonussen die je bij deze module krijgt:

 • Checklist hoe je stress signalen herkent bij honden

 • Overzicht van natuurlijke middelen die helpen om het stress niveau te verlagen

 • Vragenlijst voor de Bach typering

 • Spieklijst Bachtypen

 • Quiz en toets om je kennis te testen

N

Module 5 Natuurlijke middelen als aanvulling op of ter vervanging van reguliere medicatie. Wanneer zet je ze in en wanneer niet.

Je ontdekt welke natuurlijke middelen je in kunt zetten als aanvulling of ter vervanging van reguliere medicatie en hoe je ze in kunt zetten en weet in welke situaties je dit veilig kunt doen of wanneer je door moet verwijzen.

Je leert onder andere:

 • Hoe je de vitale functie van de hond controleert en daardoor goed de ernst van de situatie in kunt schatten

 • Welke veel voorkomende ongemakken er bij de hond kunnen voorkomen en hoe je daar EHBO op toepast

 • Welke invloeden reguliere medicatie hebben en dat dat niet altijd is wat we er van verwachten

 • Wat de natuur ons schenkt aan oplossingen die zeker niet in onze thuisapotheek mogen ontbreken

 • Wanneer je kiest voor het inzetten van reguliere middelen en wanneer voor hun natuurlijke alternatieven

 • Hoe je veilig essentiële oliën in kunt zetten en daarmee de gezondheid verbeterd.

Bonussen die je bij deze module krijgt:

 • Beslisschema doorverwijzen dierenarts

 • Spiekbrief met daarop de vitale functies en hun normale waarden

 • Overzicht van de complementaire natuurlijke middelen en hun reguliere partner

 • Stappenplannen voor het behandelen van een aantal veel voorkomende ongemakken.

 • Repertorium ziektebeelden voor aromatherapie

 • Aromecum met meest ingezette essentiële oliën

 • Quiz en toets om kennis te testen

N

Module 6 De diverse manieren waarop je de hond kunt helpen zijn afvalstoffen kwijt te raken, waardoor er minder kans op het ontstaan van gezondheidsproblemen is.

Je ontdekt dat er veel factoren zijn die ervoor zorgen dat afvalstoffen opgeslagen worden in het lichaam en dat dit op den duur kan zorgen voor het ontstaan van gezondheidsproblemen en klachten en hoe je ervoor kunt zorgen dat deze afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden en gezondheidsproblemen voorkomen kunnen worden.

Je leert onder andere:

 • Welke belangrijke rollen weggelegd zijn voor de lever en andere uitscheidingsorganen bij het gezond houden van de hond

 • Wat de invloed is van opgehoopt afvalstoffen en tot welke ziekten dit kan leiden

 • Welke manieren er zijn om ervoor te zorgen dat afvalstoffen zich niet op kunnen hopen

 • Welke reinigingsmethoden je in kunt zetten om het lichaam een handje te helpen van afvalstoffen af te komen

Bonussen die je bij deze module krijgt:

 • Overzicht van de diverse reinigingsmethoden en wanneer je ze wel en niet in kunt zetten

 • Kant-en-klaar reinigingsprotocol

 • Template volledige anamnese

 • Quiz om je kennis te testen

N

Module 7 Een gezonde hond een jaar rond.

Je ontdekt dat het gezond houden van een hond makkelijker is door het volgen van specifieke stappen en behandelprotocollen, waardoor je geen jojo-effect krijgt en je hebt alle kennis die nodig is om vroegtijdig problemen te signaleren en weet welke stappen je kunt zetten om de hond weer gezond te krijgen.

Je leert onder andere:

 • Wat de stappen zijn die je kunt inzetten om zo gezondheidsproblemen voor te zijn

 • Hoe je deze stappen in een jaarlijks stappenplan kunt implementeren

 • Dat door het volgen van deze stappen je preventief in plaats van curatief aan het behandelen bent

 • Hoe je een goede anamnese af neemt, zodat je alle informatie hebt om een passend advies te geven

 • Weet hoe je een jaarlijks terugkerend preventieplan op kunt zetten

Bonussen die je bij deze module krijgt:

 • Overzicht van de belangrijkste stappen in de preventieve natuurgeneeskunde

 • Jaarlijks preventief stappenplan dat voor elke hond individueel ingevuld kan worden

 • Protocollen voor de meest voorkomende gezondheidsproblemen

Daarnaast ontvang je het volgende…..

3 VIP Hond Gezond Intensives en 1 VIP-dag

Tijdens deze dag(delen) worden de doelstelling voor het trainingsjaar besproken, het afnemen van een anamnese geoefend, worden praktijkvaardigheden eigen gemaakt en casussen uitgewerkt. Deze dagdelen vinden op locatie plaats

Supervisie bij praktijkcasussen

Je gaat de opgedane kennis direct in de praktijk toepassen door problemen die je in je praktijk tegen komt uit te werken volgens de anamnese die je leert. Aan de hand daarvan maak je een behandelplan die we samen tijdens de supervisie bespreken. Daarna kun je onder supervisie beginnen met het adviseren en behandelen.

10 persoonlijke trainingscalls

Tijdens deze calls worden de vragen over de lesstof behandeld en feedback op de ingebrachte casussen besproken. Deze calls vinden plaats via telefoon of Zoom.

Voor elke call stuur je een overzicht op van de vragen die je behandeld wilt hebben en krijg je een aantal vragen die ervoor zorgen dat je focus blijft houden tijdens het leerproces.

Onbeperkte coaching via e-mail en urgentiecontact

Tussen de diverse live contact momenten hoef je niet rond te blijven lopen met je vragen en onzekerheden. Deze kun je namelijk kwijt via de mail en zullen binnen maximaal 3 werkdagen beantwoord worden. Daarnaast krijg je via de mail ook feedback op je ingediende casussen.

Mocht er je tijdens het behandeltraject van een hond tegen problemen aanlopen die acuut besproken moeten worden, dan kun je die indienen via messenger

Wij zijn nog maar 2 maanden bezig maar er is al mooi resultaat. Veel zin in het komende jaar.

Mijn interesse gaat altijd al uit naar natuurlijke geneeswijzen, een logisch gevolg vind ik dan dat ik dit ook ga toepassen op mijn dier.

Door mijn eigen hond en dieren die ik tegenkom in mijn praktijk voor Bachbloesems wilde ik meer weten en meer leren over natuurlijke geneeswijzen voor dieren.

Mijn hond Guus heeft in zijn nog jonge leventje (2 jaar) al 2 maal een operatie aan zijn poot gehad, allerlei allergieën, overgevoeligheden en angsten. Maar ook heeft hij een aangeboren voorkeur 😊 voor natuurlijke middelen. Als aanvulling voor mijn kennis heb ik bij Karin de Masterclass over vlooien en teken al eens gedaan en ook de basiscursus Aromatherapie. Karin is een goede natuurgeneeskundig therapeut voor honden en paarden en zo kwamen we ook in gesprek over de gezondheid van onze Guus. Doordat ik Karin al even ken en weet hoe ze werkt heb ik hier vertrouwen in en doe ik nu bij haar het jaartraject Natuurlijk Gezonde Hond Consultant, een traject wat ze speciaal heeft gemaakt voor mensen met een eigen praktijk die meer willen weten, meer willen leren en zo beter kunnen adviseren.

Guus is hierbij mijn ‘rode draad’, ik leer alles over hem, over een natuurlijke verzorging, zijn voeding en behandeling met natuurlijke middelen en ik leer zo ook wat ik zelf in mijn praktijk voor dieren kan adviseren en toepassen maar ook wanneer ik moet doorverwijzen.

In het jaartraject wordt er aan de hand van consulten, de online leeromgeving en mail/whatsapp contact een heel gezondheidsplan gemaakt.

Marjorie Klaassen & Guus

Dier & Bloesems Praktijk voor Bachbloesems voor dieren

Extra Bonussen

Naast de bovenstaande modules, bonussen en coachmomenten bevat deze training ook nog een aantal waardevolle Extra Bonussen.

Extra Bonus #1 Gezondheidsdagboek  

Dit gezondheidsdagboek krijg je als geprinte versie aan het begin van het trainingsjaar en je kunt hem downloaden en je eigen logo toevoegen. Alle gegevens van de hond, samen met de belangrijkste punten uit de consulten en de vragen die tijdens het traject spelen kunnen overzichtelijk hierin opgeschreven worden. Het Gezondheidsdagboek bevat ook een jaarkalender waarop het jaarlijks stappenplan ingevuld kan worden, zodat geen stap vergeten wordt.

Extra Bonus #2 Aanvullende masterclasses en interviews

Bij deze training krijg je als bonus ook een aantal masterclasses waarin je meer leert over:

 • gebit en gebitsverzorging

 • de vacht en de huid

 • nagels en poten

 • wat te doen bij angst en vuurwerkangst.

Deze masterclasses bestaan uit een video en een transcriptie van de video’s.

Daarnaast heb je toegang tot de interviews die ik met experts gehouden heb en waarin onderwerpen verder uitgediept worden.

Extra Bonus #3 Mp3 audio opnamen, online leeromgeving

De colleges zijn toegankelijk via de online Academie Paard en Hond waar je 24/7 op kunt inloggen en voor onbepaalde tijd toegang toe hebt.

Download alle audio opnames naar je MP3 speler, smartphone, tablet of computer. Hierdoor heb je alle informatie onbeperkt toegankelijk en kun je het altijd naluisteren.

Extra Bonus #4 Transcripties, checklists, stappenplannen en formulieren

Van elke module is ook een transcriptie beschikbaar, zodat je naast het kijken van de video’s en het luisteren van de MP3 ook alles op je gemakt na kunt lezen.

Daarnaast bevat elke modulen checklists, overzichten, stappenplannen en handige formulieren die je kunt downloaden en keer op keer kunt gebruiken. Wat je veel tijd scheelt, omdat je zelf het materiaal niet meer hoeft te ontwikkelen.

Extra Bonus bij betaling in 1x

Naast de supervisie mogelijkheid gedurende het jaarprogramma, krijg je AANSLUITEND op het jaar nog 12 maanden supervisie, waardoor je maximaal 10 casussen in kunt dienen waarbij je mijn advies wilt. Hier krijg je dan persoonlijk advies op door middel van een online expertise consult van 20 minuten per casus.

Dit trainingsprogramma past bij jou als……

=

Je iemand bent die behoefte heeft aan intensieve 1-op-1 begeleiding

=

Beter tot je recht komt bij maximale aandacht voor jou en je vragen.

=

Je open staat voor coaching en leergierig bent.

=

Je in staat bent om via zelfstudie nieuwe materie eigen te maken.

=

Je, net als ik, enthousiast bent om je onder te dompelen in de complementaire natuurgeneeskunde.

=

Je bereid bent om dingen anders aan te pakken dan je altijd gedaan hebt en oude gewoonten los te laten en je blik te verleggen naar de holistische kijk.

=

Je praktijkcasussen inbrengt als leermiddel voor supervisie en feedback.

=

Je bereid bent om de training niet alleen te volgen maar je ook actief deel te nemen en de onderwerpen direct te implementeren in je praktijk.

=

Je vraagt om extra uitleg en informatie als dingen niet duidelijk zijn.

Heb je interesse in het 1-op-1 Hond Natuurlijk Gezond Trainingsprogramma? Of twijfel je nog of dit programma wat voor je is? Dan is de volgende stap simpel!!!!!

In beide gevallen hoef je alleen maar via het onderstaande aanvraagformulier je aan te melden voor een vrijblijvend interessegesprek. Je schrijf je dus nog niet in, maar geeft aan interesse te hebben en meer te willen weten over het programma.

Naar aanleiding van je aanvraag krijg je van mij een mail met een aantal vragen ter voorbereiding op ons gesprek en plannen we het telefonische gesprek in.

 

Tijdens dit gesprek, wat ongeveer 60 minuten zal duren, gaan we samen kijken of dit programma bij je past en geef ik antwoord op al je vragen en uiteraard vertel ik je dan ook de investering.

 

Vanwege de intensieve 1-op-1 begeleiding kunnen een beperkt aantal deelnemers aan dit traject deelnemen. Op dit moment heb ik nog ruimte.

Meld je nu aan voor het gratis gesprek

Overige reacties van blije cursisten

“Ik vind het een erg goede basis voor aromatherapie. Heel blij dat het niet merk gebonden is en dat er alle ruimte is om ervaringen uit te wisselen. Vond de interactie in de groep en met jou ook heel prettig en leerzaam”- Diane –

 

“Ik had heel weinig voorkennis, maar de cursus is ook voor een leek goed te volgen. Je krijgt nuttige tips en inzichten waar je mee aan de slag kunt! Super” – Angelina-

 

“Ik vond het mooi om echt huiswerk te hebben, daardoor verdiep je je meer in de stof.” –Joke-

 

“Super uitleg. Alles werd goed verwoord/uitgelegd. Ook als het niet in het boek stond werd er een brede uitleg gegeven” – Martine –

 

“Heb deze dagen als zeer leerzaam, leuk en heel gezellig ervaren! Dit smaakt naar meer.”-Anja-

 

“Ik vond het een heel interessante cursus. Alles goed en duidelijk uitgelegd. Kan hier zeker mee uit de voeten. Dank je!”-Angel –

 

“Goede cursus. Voor mij uitgebreid genoeg. Ook de leeromgeving is prettig om alles terug te zoeken.”- Ingrid –