Heeft je hond last van vlooien?

Je hond krijgt elke keer weer vlooien, ondanks dat je regelmatig anti-vlooien middelen geeft. Je bent het zat om elke keer weer het huis, de kleden, mand etc. schoon te maken. Al dat werk!!

Je weet dat chemische middelen een schadelijke bijwerking hebben en je wilt er vanaf?

Je wilt je hond vrij van vlooien en teken houden, maar zijn gezondheid is ook belangrijk. Je wilt het graag op een natuurlijke manier die beesten aanpakken, maar hoe?

Je blijft de teken uit je hond halen?

Na elke wandeling haal je weer teken bij je hond weg. Je bent weer op een volgezogen teek gaan staan. Getver!! Je maakt je zorgen of je hond zo niet de ziekte van Lyme krijgt.

Heeft je hond elke keer jeuk na het geven van een anti-vlooien/teken middel?

Je wilt graag je hond beschermen tegen vlooien en teken, maar de jeuk die daarop volgt is niet leuk meer. Je ziet dat het steeds erger wordt, elke keer dat je het middel geeft. Je wilt dit niet, maar je weet niet hoe het anders moet.

Waarom kiezen voor iets schadelijks als er een gezonder alternatief voor handen is?

Meer honden met allergieën

Onze honden worden steeds meer blootgesteld aan schadelijke stoffen met alle gevolgen van dien. De anti-vlooien en tekenmiddelen zijn de meest frequent ingezette schadelijke chemische middelen. Logisch ook, want wie zit er te wachten op vlooien en teken bij je hond?

Met het steeds vaker inzetten van deze middelen zien we ook dat er een toename is van het ontwikkelen van gezondheidsproblemen, zoals jeuk, allergie, oorontstekingen, anaalklierproblemen etc..

Anti-vlooien en teken stappenplan

Waarom zou je kiezen voor schadelijke middelen als er ook natuurlijke middelen in te zetten zijn, die ervoor zorgen dat de vlooien en teken verdwijnen en de gezondheid van je hond verbetert?

Het meest gehoorde antwoord is dat al van alles geprobeerd is op natuurlijk gebied, maar dat niets echt geholpen heeft.

Door mijn jarenlange ervaring weet ik wat niet – en belangrijker nog- wel  werkt. Waardoor ik nu een makkelijk te volgen anti-vlooien en teken stappenplan heb opgesteld “Vlooien en teken, natuurlijk verdreven”.

Met dit stappenplan kun je de vlooien en teken vaarwel zeggen en de gezondheid van je hond verbeteren.

In de afgelopen 10 jaar dat ik als veterinair natuurgeneeskundig therapeut aan het werk ben is dit stappenplan, met veel succes, een vast onderdeel van mijn behandelplan geworden. Zowel bij dieren met een gezondheidsprobleem als in een preventieprotocol.

Jij hebt straks de sleutels in handen waarmee je je hond vlo-en-teekvrij houdt en zijn gezondheid verbetert op een natuurlijke manier.

De Masterclass leert je hoe je vlooien en teken op afstand houdt.

Zodra je het aangereikte stappenplan volgt, ervaar je:

dat de teken per jaar op één hand te tellen zijn zonder het gebruik van schadelijke chemische middelen. Hierdoor loopt je hond minder kans op het ontwikkelen van een allergie.

dat dierenartskosten verminderen.

meer rust bij jezelf, doordat je stress over de vlooien en teken verdwijnt.

dat de gezondheid van je hond verbetert en hij minder gevaar loopt op de ziekte van Lyme of lintworminfectie.

Dat je hond vrij is van vlooien. Dit scheelt een hoop wassen en reinigen. Je wordt zelf niet meer gebeten door vlooien en teken.

Dat je hond letterlijk beter in zijn vel zit, zodat jullie veel meer plezier kunnen hebben. hij is actiever, vrolijker, krabt minder en heeft een glimmende vacht.

In deze masterclass leer je onder andere:

Waarom je hond vlooien en teken aantrekt. Welke factoren er voor zorgen dat je hond een teken- en vlooienmagneet is en hoe je ervoor zorgt dat die factoren verdwijnen.

Waarom een goede gezondheid van belang is bij het bestrijden van vlooien en teken. Een goede gezondheid is niet alleen van belang voor het tegengaan van vlooien en teken, maar ook om bijvoorbeeld tumoren, artrose en ontstekingen te voorkomen.

Op welke manier je de natuurlijke middelen kunt toepassen. Natuurlijk houdt niet in dat het niet schadelijk is of kan zijn. Je moet weten hoe je ze op de juiste manier kunt inzetten.

Welke stappen je kunt nemen, waardoor je je hond gezond houdt en zo onnodige dierenartsbezoeken uitspaart.

Wat de signalen zijn dat je hond een allergie tegen de vlooien- en tekenmiddelen aan het ontwikkelen is. Een verhoogd risico op een allergie is al vroeg te herkennen. Als je leert de signalen op te merken en de juiste stappen te ondernemen kun je een allergie voorkomen.

Welke natuurlijke middelen je kunt inzetten. Er zijn veel natuurlijke middelen op de markt, maar niet alles werkt even effectief. Straks weet je welke je kunt gebruiken om het beste resultaat te krijgen.

De online masterclass “Stappenplan: Vlooien en teken, natuurlijk verdreven” bestaat uit:
een masterclass, stappenplannen en instructievideo’s.

Na het inschrijven ontvang je:

Toegang tot de 90 minuten masterclass via een online platform. Dit is een training, maar dan via het internet. Je ontvangt inloggegevens waarmee je de masterclass kunt bekijken.

In de masterclass vind je:

  • De opname van de masterclass, zodat je hem meerdere keren in alle rust kunt beluisteren.
  • Het stappenplan “Vlooien en teken, natuurlijk verdreven” welke je kunt uitprinten en/of downloaden.
  • Het stappenplan van het Reinigingsprotocol.
  • Achtergrondinformatie over vlooien en teken.
  • De instructievideo met uitleg over hoe je de natuurlijke middelen maakt en toepast.  Deze helpt je om perfect in praktijk te brengen wat je in de masterclass hebt geleerd.

Extra:
Online Consult waarin je al je vragen over de gezondheid van je hond kunt stellen

t.w.v. €97,-

Voor deze eenmalige investering krijg je:

  • Een gezonde hond en sterke verlaging van je dierenartskosten
  • Het stappenplan waarmee je de vlooien en teken weg houdt en de gezondheid van je hond verbetert
  • Advies welk middel het beste bij jouw hond past en waar je de beste middelen kunt aanschaffen
  • Een online consult met mij om je vragen over de gezondheid van je hond te beantwoorden.

Kosten voor deze masterclass €137,- incl BTW

Wanneer

Ik heb gekozen voor een online masterclass, zodat je hem gewoon vanuit huis op de bank vanachter de computer kunt volgen. Geen lange reistijd of files. Je kunt de masterclass en bijbehorende stappenplan en video’s ook nog eens bekijken op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Na het inschrijven ontvang je een mail met daarin de link om in te loggen in de masterclass.

Door op inschrijven te klikken kom je in de betaalomgeving. Nadat je betaald hebt, krijg je je inloggegevens met verdere instructies via de mail.